25 نکته که در اسباب کشی

25 نکته که در اسباب کشی

اسباب کشی از انواع کارهای سخت و دشوار به شمار می رود. که انجام این کار انرژی زیادی را از هر یک از اعضای خانواده می گیرد. علاوه بر این اگر اثاث کشی به صورت غیر اصولی انجام شود ممکن است آسیب جدی به وسایل منزل وارد شود. بنابراین بهتر است شما با اصول و ترفندهای بسته بندی وسایل و چیدمان وسایل در منزل جدید آشنا شوید.

25 نکته که در اسباب کشی باید به خاطر بسپارید.

اگر تمایل دارید پروسه اسباب کشی را به راحتی و بدون تنش بگذرانید بهتر است نکاتی را مد نظر داشته باشید. در صورت تمایل می توانید از افراد حرفه ای برای انجام اثاث کشی کمک بگیرید زیرا این افراد آموزش دیده هستند و می توانند به شما در آسان تر شدن کارها کمک زیادی کنند.

اصول یک اسباب کشی آسان اصول یک اسباب کشی آسان

اصول اثاث کشی آسان و ایمن

اگر تمایل دارید اسباب کشی ایمن و راحتی داشته باشید بهتر است مراحل زیر را با دقت زیادی مطالعه نمایید :  

1. برنامه ریزی کردن :

ابتدا یک لیست از کارهایی که باید انجام دهید را تهیه نمایید. توجه داشته باشید که تمامی کارهایی را که باید انجام دهید به ترتیب اولویت آن ها در لیست بنویسید. جمع کردن وسایل را نیز به روزهای آخر موکول نکنید.

2. یک لیست از وسایلی که برای اسباب کشی نیاز دارید را تهیه نمایید.

لیستی از وسایل مورد نیاز را برای انجام اسباب کشی و بسته بندی وسایل آماده نمایید. برای انجام اثاث کشی به وسایل زیر نیازمند هستید :

·        کارتن مخصوص و با اندازه های مناسب

·        سلفون

·        طناب

·        جعبه پلاستیکی یا جعبه چوبی مخصوص میوه

·        چسب نواری پهن و محکم

·        منگنه

·        برچسب

·        بند

·        پلاستیک حبابدار

·        روزنامه باطله

·        ماژیک

3. وسایل منزل تان را دسته بندی نمایید.

در زمان جمع کردن وسایل آن ها را دسته بندی کنید سپس هر دسته در جعبه ای جداگانه قرار دهید. برخی از وسایل منزل نظیر شوینده ها ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، لوازم خصوصی و … را بهتر است بسته بندی نکنید. این وسایل را می توانید خودتان جابجا نمایید و به منزل جدیدتان ببرید.

در زمان بسته بندی کردن وسایل اگر وسیله ای را لازم ندارید می توانید آن را نگه ندارید. اگر وسیله قابل فروشی دارید آن را بفروشید و دور نیندازید. همچنین می توانید وسایل نو را که دیگر به آن ها نیازی ندارید به فردی اهدا کنید. بعد از بسته بندی هر یک از وسایل به کمک ماژیک نام هر بسته را روی کارتن بسته بندی بنویسید.

نکاتی برای انجام اثاث کشی راحت نکاتی برای انجام اثاث کشی راحت

4. قبل از بسته بندی وسایل آن ها را بشویید یا تمیز کنید.

برخی از وسایل را تمیز کنید یا آن ها را بشویید سپس وسایل را بسته بندی نمایید. توجه داشته باشید که وسایلی نظیر ظروف غذا ، لیوان و … را باید بعد از رفتن به منزل جدید مجددا بشویید.

5. بسته بندی وسایل را از آشپزخانه شروع کنید.

بهتر است بسته بندی وسایل را از آشپزخانه شروع کنید. جمع کردن و بسته بندی وسایل آشپزخانه در ابتدای کار اسباب کشی بار زیادی را از روی دوش شما برمی دارد.

6. بسته بندی وسایل پذیرایی و اتاق خواب برای اثاث کشی :

وسایل پذیرایی و نشیمن جزو وسایل مهم در هر خانه ای به شمار می روند. بهتر است وسایل شکستنی و دکوراتیو را با دقت زیادی بسته بندی نمایید. این وسایل را می توانید قبل از قرار دادن در کارتن بسته بندی ابتدا درون نایلون حبابدار ، روزنامه باطله یا کاغذ بپیچید. سپس وسایل را به صورت مرتب و به ترتیب درون کارتن بچینید.

اگر جعبه مخصوص هر یک از لوازم دکوراتیو و شکستنی را نگه داشته اید. می توانید این وسایل را ابتدا در لای پارچه یا روزنامه و … بپیچید سپس وسایل را درون جعبه قرار دهید. در نهایت می توانید تمامی جعبه های کوچک را درون جعبه بزرگ تری قرار دهید.

کلیه وسایل اتاق خواب را نیز می توانید بسته بندی کنید. ولی به این نکته توجه داشته باشید که تخت خواب ها را در آخرین مرحله جمع آوری نمایید. زیرا خوابیدن روی زمین در کنار وسایل بسته بندی شده باعث می شود تا شما کلافه و خسته شوید.

7. اصولی بسته بندی کردن وسایل شکستنی برای اسباب کشی :

از قرار دادن تعداد زیاد جعبه های بسته بندی کوچک در یک کارتن بزرگ خودداری نمایید. توجه داشته باشید که بهتر است ظروف و وسایل سنگین را در کف کارتن قرار دهید. وسایل سبک را نیز می توانید روی وسایل سنگین تر بچینید. 

بسته بندی وسایل برای اثاث کشی بسته بندی وسایل برای اثاث کشی

8. پرکردن فضای خالی کارتن بسته بندی :

فضای خالی کارتن بسته بندی وسایل شکستنی را می توانید به کمک تکه های روزنامه ، حوله ، کاغذ و … پر نمایید. که در این صورت دیگر جایی برای تکان خوردن وسایل شکستنی وجود نخواهد داشت.

9. وسایل سنگین و سبک را بدرستی بسته بندی کنید.

اگر کارتن و جعبه های بزرگ را با وسایل سنگین پر کنید وزن جعبه بسته بندی زیاد می شود. در نتیجه ممکن است در زمان حمل جعبه به کارگر یا وسایل موجود در کارتن بسته بندی آسیب وارد شود. بنابراین بهتر است در کارتن ها یا جعبه های بزرگ وسایل سنگین و سبک را به صورت ترکیبی با یکدیگر قرار دهید.

10. جداسازی قطعات مبلمان و سرویس خواب برای حمل راحت تر در اسباب کشی:

اگر مبلمان ، تخت خواب ، میز و … دارای قابلیت باز شدن هستند می توانید قطعات آن ها را از یکدیگر باز نمایید.

11. محفظه ها و کشوها را خالی کنید.

قبل از انجام اسباب کشی فضای کشوها ، قفسه ها و … را خالی کنید. درب کمد و کشوها را نیز به کمک چسب پهن محکم نمایید تا در زمان جابجایی درب آن ها باز نشود.

 12. سبک کردن کمد ها برای جابجایی راحت تر آن ها در روز اسباب کشی :

یکی از روش های موثر برای جابجایی کمد لباس ها در اثاث کشی در آوردن کشوهای کمد است. با انجام این کار کمد ها سبک می شوند و در نتیجه حمل آن ها نیز آسان تر می شود.

13.  گلدان ها را هرگز سنگین نکنید.

اگر در منزل تان تعداد زیادی گلدان دارید چند روز قبل از اسباب کشی به گلدان ها آب ندهید زیرا سنگین می شوند.

14. گرفتن عکس از وسایلی که نیاز به نصب مجدد دارند.

اغلب وسایل منزل نظیر وسایل برقی ، مبلمان ، میز ، تخت خواب و … را باید در منزل جدید نصب کنید. بنابراین بهتر است قبل از جدا کردن قطعات وسایل از یکدیگر از طریقه نصب و وصل آن ها عکس بگیرید. تا بتوانید به راحتی در منزل جدید قطعات وسایل را به یکدیگر متصل نمایید. در زمان باز کردن وسایل بهتر است قطعات وسایل نظیر پیچ و مهره و … را نیز از یکدیگر تفکیک نمایید.

ترفندهایی برای انجام اثاث کشیترفندهایی برای انجام اثاث کشی

15. وسایل هر یک از اتاق ها را تفکیک کنید.

بعد از جمع کردن و بسته بندی وسایل برای انجام اسباب کشی وسایل هر یک از اتاق ها را در همان اتاق قرار دهید. هرگز وسایل آشپزخانه را با وسایل اتاق خواب و سایر بخش ها ترکیب نکنید. با انجام این کار دیگر در خانه جدید کلافه نمی شوید.

16. از بسته بندی وسایل قیمتی خودداری کنید.

در زمان اسباب کشی هرگز وسایلی مانند طلا و زیورآلات و لپ تاپ و … را بسته بندی نکنید. این وسایل را می توانید درون کیف دستی تان قرار دهید و خودتان تا منزل جدید این وسایل قیمتی را حمل کنید.

17. بسته بندی کردن لباس ها برای اسباب کشی :

لباس های داخل کمد لباس را می توانید درون کیسه زباله محکم قرار دهید. در صورت تمایل می توانید از لباس هایی که پارچه نرم دارند برای بسته بندی وسایل شکستنی استفاده نمایید.

18. قرار دادن وسایل در چمدان :

برای انجام یک اثاث کشی اصولی لباس ها یا وسایل سنگین نظیر کتاب و … را درون چمدان چرخدار قرار دهید. در این صورت حمل این وسایل به راحتی امکان پذیر خواهد بود.

19. بسته بندی جعبه روزمره برای اسباب کشی

وسایلی نظیر لباس کار ، قهوه ساز ، وسایل بهداشتی و … را می توانید درون یک کارتن بسته بندی کنید. تا روز بعد از اسباب کشی در صورت نیاز به این وسایل مجبور نشوید تمامی کارتن ها را باز کنید.

20. فریز کردن مواد خوراکی :

یک یا دو هفته قبل از اسباب کشی همه مواد خوراکی که قابل فریز شدن هستند را فریز کنید.

مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه + = 12

    خانه خدماتدرباره ماتماس با ما